inschrijving standhouder 13 april 2024

Beste Standhouder,

Graag willen we jullie uitnodigen als standhouder voor zaterdag 13 april 2024 bij de Ledendag van Vereniging MerkWaardig. Locatie: De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk.
Misschien goed te weten: we nodigen voor deze dag alleen professionele standhouders uit.

De tijdsindeling van de dag: Hoewel de dag voor de leden duurt tot ongeveer 16.30 uur leert de ervaring dat er tijdens en na de Algemene Ledenvergadering nauwelijks bezoek aan de standhouders plaatsvindt. We geven standhouders daarom de keuze om hun tafels na 14.00 op te ruimen of tot 16.30 uur te blijven.

Tafels: Iedere standhouder kan maximaal 5 tafels huren. De grootte is 1,20 x 0,70 meter. Per tafel bedraagt de huur € 10,--.

Lunch: Het is niet toegestaan een zelf meegebrachte lunch te gebruiken. De kosten voor de lunch bedragen € 30,-- per persoon incl. koffie/thee/cake vanaf circa 9.30 uur. De lunch kunt u zelf halen tussen 12.00 – 13.30 uur. Evt. dieetwensen graag bij aanmelding op naam doorgeven.

Naamkaartjes: Alle deelnemers ontvangen een naamkaartje. Op het aanmeldformulier kunt u de namen van standbeheerders doorgeven.

Inschrijfformulier en betaling: We verzoeken u om onderstaand formulier uiterlijk 15 maart 2024 in te vullen. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u de factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken. Pas na betaling is uw inschrijving definitief.

Bij het aanmelden geldt het volgende:

  • Mocht het aantal beschikbare tafels overtekend worden dan verdelen we de tafels op volgorde van binnenkomst van betaling.
  • Uw inschrijving als standhouder is pas definitief wanneer de factuur is betaald.

Met vriendelijke groet,


Willeke te Biesebeek

Penningmeester MerkWaardig

 

Beveiligingscode Beveiligingscode