Bibliotheek

bibliotheekDe bibliotheek van MerkWaardig bestaat uit boeken en patronen in mappen, die voor het grootste deel zijn gekregen van (voormalige) leden. Deze materialen worden uitsluitend uitgeleend aan leden van MerkWaardig!

Inmiddels is de boekenlijst online in te kijken op : https://cloud.collectorz.com/merkwaardig001/books

Om u wegwijs te maken, hebben we een handleiding voor u gemaakt.

Boeken en patronen die u in de catalogus ziet, kunnen per e-mail aangevraagd worden via keehtoilbib.[antispam].@merklap.nl De verzendkosten zijn dan voor de aanvrager.

Wilt u liever eerst het boek inzien? Tijdens de ledendagen in januari, april en oktober is de bibliotheek in Nijkerk aanwezig.


De geleende materialen hoeven pas de volgende ledendag in Nijkerk te worden ingeleverd. Iemand die niet in de gelegenheid is om te komen, kan het geleende (op eigen kosten) terugsturen naar het postadres wat hieronder vermeld staat. Als er iets is uitgeleend, dan kan dat natuurlijk gereserveerd worden. Een lid mag maximaal vijf bibliotheekboeken van MerkWaardig in huis hebben. Meer kan alleen in overleg. Van de patronen uit de mappen mogen er tien per keer geleend worden.


Ons streven is ernaar om alles in goed overleg te doen, zodat iedereen plezier van de bibliotheek heeft. Want de bibliotheek is natuurlijk niet van ons maar van ons allen. Het is dan ook fijn om te merken, dat iedereen zorgvuldig omgaat met het geleende materiaal, zodat we er allemaal nog veel plezier van kunnen hebben.

 

Rigarda van den Berg
keehtoilbib.[antispam].@merklap.nl
Postadres: Marterweide 42, 5467 LL Veghel