Motief per Maand 
MerkWaardig 

 

Bibliotheek

bibliotheekDe bibliotheek van MerkWaardig bestaat uit boeken en patronen in mappen, die voor het grootste deel zijn gekregen van (voormalige) leden. Deze materialen lenen we uitsluitend uit aan leden van MerkWaardig!

 

Collectie

Inmiddels is de boekenlijst online in te kijken op : https://cloud.collectorz.com/merkwaardig001/books

Om je wegwijs te maken, is er een handleiding.

 

Spelregels bij lenen

Boeken en patronen die je in de catalogus ziet, kun je aanvragen via keehtoilbib.[antispam].@merklap.nl Is een boek of patroon uitgeleend? Dan kun je dat reserveren. Is het boek aanwezig en wil je het boek ontvangen? Dan betaal je de verzendkosten. Boeken en patronen kun je ook lenen op de ledendagen. Je mag als lid maximaal vijf bibliotheekboeken van MerkWaardig in huis hebben. Van de patronen uit de mappen mag je er 10 thuis hebben. 

Wij vragen je om zorgvuldig om te gaan met het geleende materiaal, zodat ook andere leden er daarna nog veel plezier van hebben. Geleende materialen mag je maximaal een half jaar lenen. Je kunt ze inleveren bij de ledendagen in Nijkerk of - als dat niet mogelijk is - opsturen via de post. Momenteel beheert Marjolein Griffioen de bibliotheek. Stuur even een mail aan haar om het adres te vragen!  

keehtoilbib.[antispam].@merklap.nl