Lidmaatschap

tijdschriften-120tm123-300x225Wil je lid worden van onze borduurvereniging MerkWaardig? We heten je van harte welkom!

Ledenwerfactie 2024

Als je nu lid wordt hebben we twee leuke extra's voor je.

1. Je ontvangt een bon voor vier eerder uitgegeven tijdschriften van MerkWaardig, in te leveren bij een van de ledendagen van onze vereniging. Je mag zelf kiezen uit de vele beschikbare nummers.

2. Je ontvangt een kortingsbon van € 5,-- die je kunt inleveren bij Soed Idee bij besteding van € 25,--.

Om lid te worden vragen we je het inschrijfformulier in te vullen. Kies je voor een cadeau-lidmaatschap? Vul dan het formulier cadeaulidmaatschap (pdf) in en stuur het op via de post of via mail (foto of scan van formulier).  Ook dan gelden de extra's. 

Een nieuw lidmaatschap begint altijd op 1 januari van het lopende jaar. Bij aanmelding in het laatste kwartaal van het jaar, vraag we je om aan te geven of je je voor het lopende jaar aanmeldt, of voor het komende jaar.

Kosten

In 2024 bedraagt het lidmaatschap € 35,00 per jaar. Voor leden die in het buitenland wonen rekenen we € 5,00 extra.  Nieuwe leden betalen bovendien éénmalig een inschrijfgeld van € 5,00.

Na ontvangst van je inschrijfformulier sturen wij je de inlogggevens voor het ledendeel van de site toe en je lidmaatschapsnummer. Je wordt op de mailinglijst gezet, zodat je de nieuwsbrieven ontvangt. De tijdschriften die we dat jaar nog uitgeven, ontvang je ook.

Beëindiging van lidmaatschap

Jammer als je je lidmaatschap wilt beëindigen, maarin dat geval vragen we je de opzegging schriftelijk of per e-mail te doen bij de ledenadministratie vóór 1 december van het lopend jaar. Vermeld je naam en lidmaatschapnummer. Je ontvangt via de mail een schriftelijke bevestiging van de beëindiging. Je machtiging vervalt hiermee. 

 

Adres ledenadministratie:

Ledenadministratie MerkWaardig
Jan Palachweg 87
9403 JT Assen

eitartsinimdanedeL.[antispam].@merklap.nl

 

Hart van MerkWaardig 
Motief per Maand 
MerkWaardige Pronkers 
MerkWaardig