Motief per Maand januari 2019

Geplaatst op 31-12-2018  -  Categorie: mmm2018

Na een jaar in het teken van MerkWaardig, merklappen en borduren zijn we alweer bij de laatste vakjes gekomen. Het grootste vak van de lap hebben we gevuld met een van die leuke activiteiten binnen onze vereniging: het open huis. Een lid van MerkWaardig stelt dan het eigen huis open voor andere leden om merklappen te laten zien en borduurervaringen te delen. Daarom staat de deur in dit patroon open en hangen de merklappen buiten aan de waslijn. U kunt alleen de stiksteek gebruiken of de vlakken opvullen met kruis- en andere soorten steekjes.

De laatste twee kleine blokjes zijn bestemd voor praktische informatie over de lap: de drie m-en van MerkWaardig Motief per Maand en de jaren waarin er aan de lap is gewerkt: 2018 – 2019. Voor degenen die liever hun eigen initialen in deze vakjes zetten hebben we nog een bonus alfabet van Geertje.

In de aanloop naar het Textielfestival worden er verschillende projecten gestart waarbij onze verenigingsleden betrokken zullen worden. Om de organisatie ervan voor bestuur en vrijwilligers behapbaar te houden, zal MerkWaardig Motief per Maand een jaartje pauze houden. We hopen in 2020 weer een nieuwe MMM op te starten. Het was een feestje om te zien wat de deelnemers aan MMM met de patronen hebben gedaan. We hopen u dan ook dat u uw werk bij de verenigingsdagen en via de facebookgroepen wil (blijven) delen.

Annemarie van Walsum, Geertje Westra, Piet van Veen.

 

Download patroon

 

mmm2019-01-open-huis

 

mmm2019-01-bonus-abc

 

mmm2019-01-jaartallen

 

mmm2019-01-mmm